Vánoční přání nebo SMSku pošlete pohodlně z mailu


Budete letos posílat vánoční přání poštou, nebo e-mailem? Vsadíme se, že většina vánočních pozdravů k vám letos doletí po síti. Je to totiž pohodlnější, jednodušší a co si budeme povídat, také levnější. To ale neznamená, že to musí levně i vypadat. V Centrum mailu najdete sadu vánočních a novoročních přání s adventními motivy a inspirujícími texty. Text si můžete samozřejmě nakombinovat k vybranému designu nebo upravit podle vlastního vkusu.

Nemusíte se bát, že adresátovi přijde mail o několika MB a místo radosti, že jste si na něj vzpomněli, vás bude proklínat za dlouhé stahování přílohy do mobilu nebo nemusí mít dostatek volného místa ve své schránce. Po odeslání se příjemci ve zprávě objeví odkaz na zobrazení celého přání na samostatné stránce. Může se tak rozhodnout, kdy si vánoční přání prohlédne a nemusí se bát, že se přání v jeho počítači, telefonu či tabletu nezobrazí správně. Jsme zvědaví, který obrázek u vás tentokrát nejvíc zaboduje.

                
Jestli jste zvyklí posílat o Vánocích blízkým SMSky, máme pro vás další vychytávku. Připravili jsme přímo do rubriky "Poslat SMS" veršovaná přáníčka ve formě krátkých textových zpráv. Vánoční SMSky můžete posílat jednoduše přímo z mailu, stačí si aktivovat Velkou schránku Centrum mailu. Prvních 15 SMS po aktivaci Velké schránky je zdarma. Za každou odpověď na SMS zaslanou z mailu navíc získáte zdarma balíček 5 SMS nebo lze kredit jednoduše dobít SMSkou.

Pokud už s SMSkami v e-mailu pracujete, víte, že kromě intuitivního ovládání, rychlého hledání tel. čísel v seznamu a přehledné archivace zpráv ušetříte svoje nervy i čas strávený vyťukáváním zprávy v telefonu. Teď už nezbývá než popřát….





Miroslav Kubát
Produktový manažer

1 komentář:

  1. It is more convenient, easier, and let's talk, it is also cheaper. Pero eso no significa que tenga que ser barato. You will find a set of Christmas and New Year cards with Advent motifs and inspiring texts in the Mail Center. Of course, you can combine the text with the chosen design or change it according to your own taste. I am sure many readers will find this post useful. ¡Sigue con tu excelente trabajo! I look forward to seeing more fascinating factoids from your point of view in the future. ¡Muchas gracias por tu contribución!
    DUI Lawyer Fairfax County

    OdpovědětVymazat