Centrum mail ve vašem počítači

Pracujete s maily raději v poštovních programech než na webu? Pak vás jistě zaujme náš nový poštovní klient Centrum mail pro Windows, který přináší všechny výhody online verze emailu přímo do vašeho počítače. Je určen všem uživatelům Centrum nebo Atlas mailu a mohou jej využít i ti, kteří mají schránky u jiných provozovatelů.


Synchronizace s Centrum mailem
Program si jednoduše stáhnete, nainstalujete a stačí se jen přihlásit. Nemusíte nic nastavovat. Okamžitě se vám stáhnou všechny zprávy a můžete začít mail používat. Výhodou tohoto řešení je, že s maily můžete pracovat ve webové verzi i v programu na počítači, protože zprávy se navzájem synchronizují.


Jednoduchý import z ostatních klientů
Pokud již využíváte některou jinou aplikaci pro stahování mailů, můžete z ní data jednoduše importovat. Aplikace umožňuje import zpráv a kontaktů z MS Outlooku, Outlooku Express či Windows Mailu, z aplikace The Bat! Nebo Thunderbirdu. Díky tomu bude přechod velmi hladký a nepřijdete o svá data.


Facebook chat a ostatní instant messengery
Centrum Mail není určen pouze k práci s emaily. Do jeho funkční výbavy patří také rychlá komunikace prostřednictvím oblíbeného instant messagingu. Své přátele tak budete moci kontaktovat přímo z aplikace pomocí Facebook Chatu, služby Google Talk a jakéhokoliv Jabber účtu.


Kalendář pro vaše plánování
Díky integrovanému kalendáři můžete Centrum mail použít i k plánování osobních i pracovních aktivit. Pro ještě lepší organizaci svého času a práce můžete rovněž využít plánování úkolů. Díky tomu vám už nikdy nic důležitého neunikne.



Správa několika e-mailových účtů z jednoho místa
Naprostá většina lidí má několik emailových adres. Výhodou našeho poštovního programu je možnost připojit si všechny účty, ať už jsou u jakéhokoliv provozovatele.


Pozvěte přátele a vyhrajte notebook
Pokud se vám aplikace Centrum Mail zalíbí, můžete se během dubna a května zúčastnit soutěže o výkonné notebooky značky Dell a další ceny.

 
Vyhrává ten, kdo pošle svým přátelům osobní pozvánku k této aplikaci prostřednictvím emailu a jehož největší počet přátel aplikaci nainstaluje. Hodně štěstí!




Josef Šplíchal
Produktový manažer

22 komentářů:

  1. "Software je určen pouze k nekomerčnímu použití."
    Co to znamená? Že programem nemohu otevřít fakturu objednané služby?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Centrum mail můžete využít i k pracovním účelům.

      Vymazat
  2. Je to super používám ho :) ale...
    Chtěla jsem se podívat na výherce a stránka z výherci, už tam není.
    Můžu se zeptat proč? Přece by mělo být veřejné, kdo vyhrál, abychom věděli, že doopravdy někdo něco vyhrál. Nebo jste to přesunuli jinam?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Klárko, soutěž byla ke včerejšímu dni uzavřena, výherce můžete nyní zjistit na tomto blogu:
    http://mail.blog.centrum.cz/2012/05/vyherci-souteze-s-centrum-mailem.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za odpověď.
      Ale v podmínkách bylo psáno, že se hraje do konce září a že se bude hrát o 6 notebooků, tak soutěž by přece neměla být ještě uzavřena, ne? :)

      Vymazat
    2. Bohužel jsme z technických důvodů museli soutěž pozastavit. To nijak nerozporuje podmínky, tam byla maximální doba trvání soutěže. Duben a květen proběhl podle těchto podínek. Jakmilem vyřešíme technické problémy se soutěží, opět ji obnovíme. Každopádně se vám omlouváme.

      Vymazat
    3. Ještě jeden dotaz a přestanu otravovat :)
      Když píšete, že květen proběhl podle pravidel, znamená to, že bude vyhlášen vítěz za květen, který vyhrál notebook a ti jež vyhráli týdenní soutěže? :) Protože to nikde zveřejněno není, děkuji :)

      Vymazat
    4. Neotravujete, jen se ptejte :-).
      Květnové výhry budou vyhlášeny během června. Sledujte tento blog.

      Vymazat
  4. As I watched this article, I kept talking about it constantly. I have a clear sense of this. Thank you for sharing.
    스포츠토토일정
    프로축구일정
    사다리사이트

    OdpovědětVymazat
  5. I am interested in this area if you are a great site but know some community forums. I think it should be a good opportunity to get feedback from others who are experienced.
    사설토토
    파워볼
    안전놀이터

    OdpovědětVymazat
  6. I have read so many content about the blogger lovers except this article is actually a pleasant piece of writing, keep it up.

    아시안컵
    농구
    주사위게임

    OdpovědětVymazat
  7. You have a very good gloss. Write more high-quality articles. I support you.

    OdpovědětVymazat
  8. Very efficiently written information. For sure i will check out more posts. Thanks

    OdpovědětVymazat
  9. I just stumbled upon this weblog, Pretty great post.

    OdpovědětVymazat
  10. This is an excellent post I seen thanks to share it.

    OdpovědětVymazat
  11. Thanks for sharing an amazing information. It is very creative. Fairfax Traffic Lawyer

    OdpovědětVymazat
  12. Emporia Reckless Driving
    The Email Center software application on a computer has been praised for its efficiency, user-friendly interface, robust organization and filtering options, excellent spam filter, powerful search functionality, and integration with other productivity tools and calendars. It has been praised for its intuitive interface, robust search functionality, ability to schedule emails for later delivery, and its integration with other tools and calendars. The user interface is intuitive and user-friendly, making it easy to navigate through the inbox and prioritize messages. The email center's search functionality is fast and efficient, making it a valuable tool for time management and communication planning. Customer support is responsive and helpful, ensuring a smooth user experience. The email center has been recommended by colleagues and friends, who have all seen a noticeable improvement in their email management. Overall, the Email Center has transformed email management into more efficient, organized, and stress-free.

    OdpovědětVymazat
  13. Centrum Mail pro Windows zní skvěle! Synchronizace s online verzí emailu a jednoduchý import z jiných klientů jsou výhody. Možnost spravovat několik emailových účtů z jednoho místa je super. A soutěž o notebooky je příjemným bonusem!
    Careless Driving in New Jersey

    OdpovědětVymazat
  14. how to remove reckless driving from record in virginia Reckless driving penalties in Virginia may include fines, license suspension, and even imprisonment. Convictions often hinge on factors like excessive speed or aggressive behavior behind the wheel.

    OdpovědětVymazat
  15. Engaging the services of a skilled motorcycle accident lawyer is essential for those seeking justice and financial recovery after such incidents. motorcycle accident lawyers

    OdpovědětVymazat
  16. The intricacies associated with DUI (driving under the influence) accusations in Fairfax, Virginia, can be daunting and have grave repercussions. In the event that you encounter such legal difficulties, having the support of an experienced DUI attorney in Fairfax is not only advantageous but frequently essential for defending your legal rights and navigating the complex legal system.DUI Lawyer Fairfax

    OdpovědětVymazat
  17. The article provides a comprehensive overview of Centrum Mail's features and functionality, guiding users through the setup process on their personal computers. It highlights the convenience of accessing emails directly from the desktop, emphasizing Centrum Mail's user-friendly interface and efficient management tools. With step-by-step instructions and clear visuals, it empowers readers to seamlessly integrate Centrum Mail into their daily routines, enhancing their email experience. The article's detailed approach ensures that users of all proficiency levels can easily navigate through the setup process and maximize the benefits of Centrum Mail's services. Overall, it serves as a valuable resource for individuals seeking to optimize their email management system.
    New York State Divorce Calculator

    OdpovědětVymazat