A vaše maily mohou zase volně dýchat

Když jsme na Centrum s mailem v roce 1999 začínali, vystačili jsme si s kapacitou 50 MB. O pět let později jsme jako první na českém trhu nabídli 1 GB prostoru a od té doby započala gigabajtová mánie, i když reálně takto velké schránky běžný uživatel vlastně ani nepotřeboval a zřídkakdy schránku zaplnil.

Čas však běží a tito běžní uživatelé naráží na pomyslné stropy svých schránek. Jsme rádi, že vám na Centru a Atlasu můžeme nově nabídnout opět vyšší limity pro schránku - 5 GB prostoru s možností uložit si až 30 tis. zpráv. 

Jak si můžete kapacitu navýšit

V tuto chvíli navyšujeme schránky těm z vás, kteří se dostanete na hranici 95 % zaplnění prostoru. Jakmile velikost vaší schránky tento limit překročí, zobrazí se vám výzva pro navýšení. Pak stačí jen potvrdit a okamžitě máte k dispozici 3 GB a 10 tis. zpráv navíc.

Věříme, že zvýšené limity vám vyřeší dilema, které zprávy smazat a které bude lepší si archivovat. Nyní byste měli mít dost prostoru i pro ty "méně důležité".




Josef Šplíchal
Produktový manažer

5 komentářů:

  1. Jsem již na 96% a žádná zpráva se mi nezobrazila. Tak jak to funguje? Mohu něco udělat sám?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pixi, někde mezi nebem a zemí došlo asi k chybě. Napište nám z vašeho mailu na adresu general@centrum.cz a navýšíme to ručně.

      Vymazat
  2. Když už to tak tady čtu, tak hlásím, že prohlížení fotografií třeba v článku o chudých američanech se zastavuje na fotografii č.4. a vrací se na začátek...

    OdpovědětVymazat
  3. A good instance of how simply our notion could be fooled is to take the attention test, the place you watch a brief video and rely the number of passes the white group makes. Sometimes winnings shall be multiplied by two, generally by 10 and generally numbers in between, but the average is about 퍼스트카지노 4. This doesn’t imply the video games can’t be winners and also you can’t win big. I’ve had nice sessions on these video games with enough frequency that they can be lots fun when they’re dealing out good palms.

    OdpovědětVymazat
  4. Maintenant, je vous ai envoyé un e-mail pour vous faire parvenir une réponse par e-mail. I have an AI model software that will allow you to find a generic text that will train you to perfection. Vous devez réponder par e-mail à un message texte envoyé par e-mail dans un channel de communication, mais vous n'avez pas besoin de discussion biologique, car vous avez un chat. Reckless Driving Virginia Code

    OdpovědětVymazat