Portál Centrum.cz nyní rychlejší a přehlednější

Možná jste už zaznamenali několik změn na portálu Centrum.cz, které by vám měly usnadnit a hlavně zrychlit vaši cestu do mailu. O co jde?

 Mailové okno jsme zjednodušili a "ořezali" o některé funkce, které používalo minimum z vás. Samozřejmě, že stále uvidíte formulář pro přihlášení. Pokud jste už na portálu přihlášení, zobrazí se vám prvních pět zpráv ze složky Příchozí. Kliknutím na zprávu se nově dostanete přímo do mailu. Nebude tedy možné si ji na portálu číst nebo rovnou odepisovat. Rovněž už nebude možné se přepínat mezi různými složkami.V mailu samotném je čtení i psaní zpráv pohodlnější a oceníte i plnohodnotné zobrazení obrázkových zpráv.


Odměnou za toto zjednodušení bude znatelně rychlejší načítání posledních zpráv a celého portálu Centrum.cz. Věříme, že provedené změny přivítáte a že nebudete zrušené funkce postrádat. Pokud máte svoje představy o tom, co by se mělo v okénku mailu na portále zobrazovat a jaké funkce by zdě měli být, nebojte se s námi podělit níže v komentářích.




Kateřina Černá
Produktová manažerka

5 komentářů:

  1. 토토
    토토사이트
    슬롯머신사이트

    It was definitely informative. This site is useful. Thank you!

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for sharing the information keep updating, looking forward to more post. Nice post ! I love its your site after reading ! thanks for sharing. It was definitely informative. This site is useful and I really appreciate this wonderful post that you have provided for us.
    Abogados Divorcio Loudoun VA
    Divorce Lawyers Spotsylvania VA

    OdpovědětVymazat
  3. Your blogs are excellent and fascinating. It is excellent and highly educational.I appreciate you giving this knowledge and will be watching for further posts.Divorce Lawyer Fairfax VA Free Consultation

    OdpovědětVymazat
  4. thanks for your awesome post. i like this post. keep sharing.divorcio indiscutido sin culpa en virginia

    OdpovědětVymazat
  5. En Nueva Jersey, hay dos tipos de divorcio: el divorcio por culpa, que implica evidenciar que una parte es responsable de la ruptura del matrimonio debido a una conducta específica, y el divorcio sans culpa, donde ninguna parte es requerida de culpabilidad.
    Visit site: tipos de divorcio en nueva jersey

    OdpovědětVymazat