Testujte s námi email

Chcete se podílet na vývoji emailu? Teď k tomu máte příležitost. Hledáme lidi, kteří nám pomohou testovat naše služby.

Není potřeba žádných speciálních znalostí a dovedností. Čím méně ovládáte váš počítač, tím lépe. Ideálním zájemcem je osoba nad 50 let s malou zkušeností v práci s internetem. Věk však není podmínkou.

Testování bude probíhat v únoru a březnu v Praze 7 - Holešovicích. Zabere cca půl hodiny čistého času. Odměníme vás malým dárkem, ukážeme vám naše sídlo a budete mít možnost přímo ovlivnit novou podobu služby, kterou používají 4 mil. uživatelů.

Stačí nám napsat na adresu testovat@centrum.cz, my už se s vámi domluvíme na termínu a dalších podrobnostech. Pokud máte zájem nebo víte o někom, kdo by se testování rád zúčastnil, ozvěte se. Těšíme se na vás!

Josef Šplíchal
Product Manager

12 komentářů:

  1. Jelikož jsem přišel o Microsoft Outlook, který považuji za nejlepšího mail klienta a jako důchodce si bohužel nemohu dovolit nový, chtěl jsem použít vašeho klienta, bohužel v odeslaných zprávách je reklama a tak jsem to vzdal. Myslím si však, že není špatný, ale vadí mi jako u Windows Mail tak u vašeho klienta postranní třídění zpráv podle serverů, kde každý má koš a podobně. Mám dojem, že lepší je zprávy přijímat jenom jako jednu došlou poštu, jeden koš a podobně. Jinak přeji mnoho úspěchů

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den. Reklamu v psaní a čtení zprávy se chystáme v nejbližší aktualizaci odstranit. Pokud jde o třídění, nemusíte je vůbec používat, všechny emaily najednou jsou zobrazeny na začátku v Globálních složkách.

    OdpovědětVymazat
  3. Klient je velice zdařilý, jen u složek by bylo vhodné implementovat možnost nastavení automatického mazání zpráv (Po kolika dnech, případně při jakém množství zpráv ve složce).

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud se zde diskutuje o emclientovi, tak v jeho i vašich podmínkách je napsáno že se nesmí používat pro komerční účely. Jelikož nevím kde jsou hranice komerčního používání, tak raději budu používat svobodný software v podobě programů jako Mozilla Thunderbirdu, evolution nebo Geary.
    Nebo budu používat webová rozhraní.. (webmail na gmailu tuším už funguje i offline..).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouváme se, zákaz používání pro komerční účely zůstal v Centrum mailu omylem. Odstraníme jej z podmínek co možná nejdříve. Nemusíte mít obavy program pro komerční účely používat už nyní.

      Vymazat
  5. Very helpful post. This is my first time I visit here. I make so many interesting matters in your blog in particular its conversation. Really it’s huge article. I am a usual follower of your blog. Really very educational post you shared here. Gently keep blogging.

    check out : https://sites.google.com/site/bestessaywritingservicereview/

    OdpovědětVymazat
  6. Checking for formatting issues, confirming links, analysing text clarity, and assuring compatibility across different email clients and devices are all part of the testing process. Deliverability, spam filters, and open/click-through rates are all examined as part of comprehensive testing. You can improve engagement and conversion rates by thoroughly testing your email content, design, and strategy. reckless driving Virginia

    OdpovědětVymazat
  7. Seeking a cost-effective solution for an uncontested divorce in Virginia? 10  Cheap uncontested divorce in virginia Explore affordable legal options to streamline the process, file jointly, and reach an amicable settlement for a budget-friendly resolution.

    OdpovědětVymazat
  8. of the nuances of Virginia's legal system. In the ever-changing field of criminal law, where every case is different, our champion takes great pride in developing tactical and tailored defence strategies. Criminal Defense Lawyer in Fairfax VA

    OdpovědětVymazat
  9. Accessible and understanding, divorce lawyers near you help alleviate the emotional and legal complexities associated with divorce, working to secure fair outcomes and navigate the challenges of ending a marriage in your specific region. divorce lawyers near me

    OdpovědětVymazat
  10. Protecting people from harm is the same goal of restraining orders and protective orders in Virginia. Restraining orders can be used in a wider variety of circumstances, whereas protective orders are usually connected to domestic abuse. Both entail legislative limitations to guarantee security.
    protective order vs restraining order virginia

    OdpovědětVymazat