Konec vyťukávání SMSek do mobilu

Připravili jsme pro vás novinku, na kterou jste dlouho čekali. Nyní můžete posílat ze své schránky nejen emaily, ale také SMSky. Pokud jste vlastníky 2 GB schránky, dostanete na začátek 15 volných SMSek, které můžete zdarma odeslat do jakékoliv české mobilní sítě.

Spolehlivé a bez placení

Možná namítnete, že na SMS brány není žádné spolehnutí a dáte přednost telefonu. Máte pravdu, tradiční brány tohoto typu nejsou vždy legální, a tudíž spolehlivé, pokud chcete jistotu doručení, musíte si často připlatit. U nás se však můžete na doručení spolehnout, protože máme oficiální dohodu s operátory, která zaručuje funkčnost a rychlost, na kterou jste u svého telefonu zvyklí.

Největší výhodou SMS brány na Centrum.cz a Atlas.cz je možnost na přijatou SMSku rovnou odpovědět. Odpověď doručíme zpět do emailové schránky, ze které byla zpráva odeslána. Jako bonus získáte vždy 5 volných SMSek navíc. Zpráva z mailu do telefonu je zdarma. Odpověď z mobilního telefonu je pak zpoplatněna.

Psaní SMS z mailu


Co dalšího SMS brána umí

S zprávami můžete pracovat jako s běžnými emaily. Vyhledávat v nich, přeposílat, ukládat do složek a mnoho dalších akcí. Důležité jsou samozřejmě kontakty. Telefonní čísla můžete ukládat do adresáře a nevypisovat se s nimi při každé zprávě. Při samotném psaní možná využijete předvolené smajlíky nebo funkci na zkrácení zprávy.

Neztrácejte čas a vyzkoušejte to. Psaní SMS na klávesnici vašeho počítače je nejen rychlejší, ale hlavně vás nic nestojí. Těm z vás, kteří nepustíte svůj telefon z ruky, jsme připravili možnost odeslat SMSky i v mobilní verzi pro telefony s Androidem a iPhone.




Josef Šplíchal
Produktový manažer

79 komentářů:

  1. Dobrý den. A jak to mám udělat, když nechci toto využívat a nechci to tlačítko vůbec vidět? Děkuji za info. Krejčová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Jano. V tuto chvíli je tam tlačítko natvrdo bez možnosti zneaktivnění. Podle chování a přání většiny uživatelů a oblíbenosti funkce SMS budeme postupně rozhraní upravovat. Díky za pochopení.

      Vymazat
    2. Dobrý den. Děkuji za rychlou odpověď. A budu doufat, že jednou tlačítko bude možno odstranit :-) Krejčová

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Josef Šplíchal
    Produktový manažer

    ma dovolenou? nikdo nezastupuje?
    po 2 dnech nikdo pani krejcove neodpovedel
    pro mne timto velmi neduveryhodny produkt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paolo, pracuju, žádná dovolená. Mám toho na starosti trochu víc, takže jsem se k odpovědi dostal právě teď. Mimochodem, 2 dny to nejsou náhodou, ale necelý jeden. Mrkněte do kalendáře. Josef Šplíchal

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. pane splichal, dva dny jsem napsal schvalne, abych vedel, jestli bude pouzito jako argument, nezklamal jste ... jinak pekny den a gl vasi praci

      Vymazat
    4. Trochu Vám zkazím den. Jsem občanem ČR a nechápu jak nemůžete akceptovat EU. Trochu zodpovědnosti u Vaší práce. Být na koni znamená se chovat jinak. Na koni nejste a nebudete. Pardon.Raději po 6 a něco letech odejdeme. Vás to mrzet nemusí!! Výplatu dostanete a když né???? Odejdete někam jinam. Tak šťastnou budoucnost. Váš nespokojený zákazník.

      Vymazat
    5. Trochu Vám zkazím den. Jsem občanem ČR a nechápu jak nemůžete akceptovat EU. Trochu zodpovědnosti u Vaší práce. Být na koni znamená se chovat jinak. Na koni nejste a nebudete. Pardon.Raději po 6 a něco letech odejdeme. Vás to mrzet nemusí!! Výplatu dostanete a když né???? Odejdete někam jinam. Tak šťastnou budoucnost. Váš nespokojený zákazník.

      Vymazat
  3. Dobrý den, půjde odesílat SMS i z mobilní verze pro "hloupé" mobily?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Honzo, funkci SMS pro tento typ mobilní verze zatím neplánujeme. Snažíme se v této verzi udržet co nejméně funkcí, aby byla použitelná i pro starší telefony.

      Tip: Můžete zkusit ve vašem telefonu přepsat URL na t.mail.centrum.cz - treba vám bude smart verze fungovat i ve vašem mobilu.

      Vymazat
    2. Škoda, jsem ten případ s tak hloupým telefonem, že ta verze na kterou jste odkazoval v mém telefonu nefunguje.. Nokia S40 která má jen GPRS (eni nemá EDGE).. Je škoda že prostě místo mailu nejde psát SMS a jen místo mailové adresy vložit číslo.. počet znaků atd. bych si ohlídal - pokud by to nešlo naprogramovat..

      Vymazat
    3. Honzo, není to bohužel takto jednoduché :-).

      Vymazat
  4. Okamzite jsem si zalozil email na centru a zkusim to. jedna sms za 0.6 Kc je uz nabidka. Jeste jedna vec: jde zmenit odesilatele? Aby to vypadalo jako odeslane z meho mobilu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za vyzkoušení. Protože se jedná o model klasické SMS brány, nejde bohužel ovlivnit, z jakého čísla SMS do mobilu přijde.

      Vymazat
    2. přepiš si svoje odesílací jméno na sve tel čislo

      Vymazat
    3. No nevim, k nicemu to neni, alespon na 2 ruznych telefonech.

      Vymazat
  5. Ještě mě napadl dotaz. Půjde SMS posílat z aplikace poštovního klienta „Centrum mail“ - emclient ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozšíření SMS do poštovního klienta předběžně plánujeme, zatím nemáme přesný termín nasazení.

      Vymazat
  6. dobrý den, a kolik stojí odpověď z mobilu na mail? děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://napoveda.centrum.cz/index.php?/Knowledgebase/Article/View/132/15/kolik-stoji-odpov-z-mobilu-do-mailu

      Vymazat
    2. no chudák kdo to neví.Nebudu z toho nikomu psát.Když zjistí kolik zaplatil za odpověď,asi mně sežere

      Vymazat
  7. Vypadá a funguje to skvěle. Jen dva dotazy:

    1) Jde propojit Centrum adresář a Google kontakty a nasypat si tak do adresáře emailu všechny svá telefonní čísla naráz a automaticky?

    2) Neplánujete samostatnou nativní Centrum SMS aplikaci pro Android/iPhone, aby člověk v případě rychlé potřeby poslat zprávu nemusel otvírat prohlížeč a email. schránku?

    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Automatickou synchronizaci zatím nenabízíme. Kontakty si z Google adresáře můžete exportovat přes formát CSV nebo vCard a naimportovat do adresáře na Centru.

      Nativní aplikace je dobrý nápad, píšeme si do fronty. Díky za inspiraci :-).

      Vymazat
  8. Moc mě potěšila možnost psaní SMS. Hned jsem to vyzkoušela a díky! Jana Ká

    OdpovědětVymazat
  9. jo, už jsem to našla, takže :sms fajn, ale na tomto účtu si neumím nastavit upozornění na email do telefonu tak, jako to mám u googlu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Návod, jak si nastavit upozornění najdete v naší Nápovědě: http://napoveda.centrum.cz/index.php?/Knowledgebase/Article/View/56/0/jak-nastavit-upozornni-na-novy-email

      Vymazat
  10. Tuším SMS nefungují po zaslání na aparát v pevné síti O2.
    Nebo by přece měla SMS přijít po mnoha desítkách minut?

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, SMSky jsou odesílány pouze na mobilní sítě.

    OdpovědětVymazat
  12. Včera jsem odeslal jednu SMS na číslo, které je dle jejího příjemce v síti O2. Asi za půl hodiny jsem obdržel na svůj mobil tuto zprávu: (kod 5) Vaše SMS/MMS byla zaslána na neplatné číslo aplikace 9038003 a byla zaúčtována jako standardní zpráva. Vaše O2. Nechápu jak je to možné, protože Vaše firma má v upoutávce na tyto SMS uvedeno, že - SMS bude odeslána zdarma bez ohledu na telefonního operátora příjemce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Jirásku, slíbené platí - odeslání SMS z mailu je vždy zdarma. Není mi moc jasné, jak je možné, že jste obdržel zpětnou zprávu na váš mobil, když jste ji odesílal z mailu. Tam přece vaše mobilní číslo nikde nezadáváte, pouze číslo adresáta.

      Vymazat
  13. Zpráva mi dorazila z čísla od adresáta jemuž jsem ji poslal, ale podpis na ní byl od O2. To je skutečně záhada, protože jsem si možnost odeslání SMS z e-mailové adresy zkusil mnohokrát a nezaznamenal jsem ani jeden takový případ. Nemůže O2 do toho vstupovat nějakou podivnou cestou ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O2 by do toho záhadně vstupovat neměla, jde o oficiálně povolenou SMS bránu s jasnými pravidly. Zkuste kontaktovat naši technickou podporu na helpdesk@centrum.cz s popisem, co jste kam kdy posílal, kolegové to ověří.

      Vymazat
  14. Děkuji - obrátím se na helpdesk@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Využíváte Vy nebo někdo jiný čísla adresátů, kterým pošlu SMS? Případně spojujete mobilní čísla a emailové adresy adresátů SMS? Tzn. zařadím posláním SMS adresáta na nějaký (jakýkoli) maling list (jako to dělá uschovna.cz, leteckaposta.cz apod.)? Neodsuzuju to, chápu to - jen se ptám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mobilní čísla, na něž jsou z mailu SMSky odesílány nijak nevyužíváme a s ničím nepárujeme. Bez vašeho souhlasu na to nemáme ani nárok. Zůstanou tedy pouze ve vaší schránce, pokud si ukládáte odeslané zprávy.

      Vymazat
  16. Dobrý den,chtěla jsem se zeptat, lze nějakým způsobem zaslat sms do zahraničí? Děkuji Alena

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý den,

    službu jsem vyzkoušel a funguje dobře (i dobíjení, když mi někdo odpoví do boxu ;-)
    ... velmi však postrádám v náhledu přijaté / odeslané (sms) Kontakt(tel.) druhé strany. Určitě by to pomohlo v orientaci a třídění do složek.
    U emailu mi to funguje ... kde je problém?

    pozn. v zobrazení zdrojového kódu jsou obě tel. č.
    (tj. To: <+420720******@sms.centrum.cz>
    i From: <+420720******@sms.centrum.cz> ) ... nešlo by to nějak odfiltrovat a zobrazit v náhledu sms-zprávy?
    )

    děkuji za odpověď V.

    OdpovědětVymazat
  18. Dobrý den, nepochopili jsem ten způsob zakoupení 5 SMS odesláním zprávy "SMS KHZFP". Ta zpráva se odesílá z e-mailu nebo z mobilu? A odkud to v prvním případě budu platit a jak v druhém případě sdělím svou mailovou adresu?
    Děkuji za odpověď Vladimír M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,

      SMS pro navýšení kreditu posíláte ze svého telefonu. Cena SMS je uvedena přímo na stránce s kódem a liší se podle operátora, kterého používáte (Vodafone a T-Mobile 3Kč, O2 podle vašeho tarifu).

      Svoji mailovou adresu psát nikam nemusíte - kód SMS je v systému přiřazen vaší schránce.

      Případné další dotazy vám rádi odpoví naši pracovníci helpdesku (http://napoveda.centrum.cz)

      Hezký den

      Vymazat
  19. Dobry den, proc nelze odeslat vic sms najednou ? tohle je nahouby, jak to clovek musi zkracovat do jedne. normalne se da posilat az 5 sms na jednou preci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bude tady nejaka odpoved nebo se ji nedockam ?

      Vymazat
    2. Dobrý den Michale,

      v současné době je služba technicky uzpůsobena pouze na zasílání jednotlivých zpráv. Je však možné, že ji do budoucna přepracujeme, aby bylo možné více zpráv posílat.

      Vymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Tato "novinka" už léta funguje na icq (stejný systém) a spoustě portálů - (naprosto zadarmo a neomezeně) :D

    OdpovědětVymazat
  22. jsem rád,že mohu sms z mailu posílat děkuji

    OdpovědětVymazat
  23. mámlinux.je možné aj cez linux posielat sms?

    OdpovědětVymazat
  24. Kdybyste radši udělali appku pro smartphony, aby se zobrazovaly nové zprávy v liště, jako to má třeba gmail... sms v dnešní době nabízí už snad všichni operátoři úplně zadarmo, nebo za směšné částky...

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý den,


    je možné limit nějak vypnout,či zpřístupnit na neomezený počet sms?Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  26. jak zablokovat zprávy z faceboku na můj email centrumu stále mám přeplněno těmito zprávy

    OdpovědětVymazat
  27. a na Slovensko ste zabudli ja to tam nemam.

    OdpovědětVymazat
  28. Dobrý deň,to by zaujímalo aj mňa...čo Slovensko?

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Považuji za vhodné nejenom za sebe, nýbrž i ostatní spokojené klienty, poděkovat zřizovateli SMS brány za její začlenění do e-mailové schránky serveru Centrumu. Jedná se zcela jednoznačně o přínosnou službu, která obohacuje možnosti zdejší komunikace!

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Prosbička na administrátory SMS služby. Lze nějakým způsobem obnovit službu SMS brány v e-mailu, když se předmětný účet jeho uživatele dostane na nulový počet zpráv?

    OdpovědětVymazat
  33. To se zase člověk jednou nechal načapat, že je něco zadarmo ! To se vyplatí koupit si za 3 kačky 5 volných sms, když z mobilu jí mám za 0,60,-...... :-).

    OdpovědětVymazat
  34. Dobrý den, opravdové lidské bytosti jsou ty tam, kteří vědí, jak přijít na jejich záchranu, na jejich podobné, když trpí. Tato Žena učinila mě úvěr ve výši 5 milionů eur, aniž by mi komplikovat úkol na úrovni dokumentech požadovaných bankami v žádosti o úvěr. Pokud jste ve finanční nouzi , a to prostřednictvím jai dnes super market za rohem , je to můj zachránce a já opravdu nevím, co s tím dělat, to je důvod, proč jsem se rozhodl dnes svědčit v jeho prospěch, můžete ho kontaktovat poštou a postupujte podle jeho pokynů a budete spokojeni v 72 hodin maximálně .Mohu potvrdit, a od této chvíle se stalo, že si potřebuje úvěr, prosím, aby kontakt s ním . Takže ti, kteří jsou v nouzi, jako jsem já můžete psát s ním a vysvětlit mu vaši situaci, to by mohlo pomoci vám jeho e-mail : ceskoslovenska-obchodni-banka-a.s0@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci! Máte problémy nebo máte problémy? Tímto způsobem vám dáváme příležitost rozvíjet nový vývoj. Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se jim snaží dát šanci. Každý si zaslouží druhou šanci, a protože vláda selže, budou muset pocházet od ostatních. Žádná částka není příliš pro nás a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou. Žádné překvapení, žádné další náklady, ale pouze dohodnuté částky a nic jiného. Nečekejte a nezapomeňte na tento příspěvek. Zadejte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na garciajsacramento@gmail.com Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci!

    OdpovědětVymazat
  36. dobrý den, nedsaří se mi najít tlačítko na odeslání sms

    OdpovědětVymazat
  37. Casinos in the UK - How to find good games - GrizzGo
    So, what do air jordan 18 retro yellow suede clearance we mean by “casinos in the UK”? to find a casino how to get air jordan 18 retro men red and live casino find jordan 18 white royal blue games on a 네이버 룰렛 돌리기 mobile phone device in k9win 2021.

    OdpovědětVymazat
  38. You completely match our expectation and the variety of our information

    토토
    카지노사이트
    토토

    OdpovědětVymazat
  39. Many thanks for the article, I have a lot of spray lining knowledge but always learn something new. Keep up the good work and thank you again.

    토토사이트
    카지노사이트
    토토

    OdpovědětVymazat
  40. Thanks for sharing the information keep updating, looking forward to more post.
    Nice post ! I love its your site after reading ! thanks for sharing. I have a lot of spray lining knowledge but always learn something new. Keep up the good work and thank you again.
    protective order virginia
    code of virginia emergency protective order

    OdpovědětVymazat
  41. It's a pleasure to read your blog posts. Keep up the good job! You are aware that many others are interested in this, and you may be able to help them significantly.
    cost to hire a hitman

    OdpovědětVymazat
  42. The mail blog is a great resource for learning about email best practices and security tips. The blog posts are well-written and informative, and the authors do a great job of explaining complex concepts in a way that is easy to understand. I would definitely recommend the mail.blog.centrum.cz blog to anyone who is interested in learning more about email.
    truck driver accidents
    semi truck driver accident

    OdpovědětVymazat
  43. JAIIB certification is a valuable asset for banking professionals in India. It offers a wide range of benefits, including enhanced knowledge, career advancement, improved customer service, and networking opportunities. While the certification process may be challenging, with effective time management and dedication, candidates can successfully earn their JAIIB certification and reap the rewards it brings to their personal and professional lives. Investing in continuous learning and skill development through JAIIB certification is a wise choice for those looking to excel in the dynamic world of banking.

    OdpovědětVymazat
  44. PayCly stands as the undisputed choice for businesses seeking the best payment gateway solution in Malaysia. Our commitment to excellence has earned us the reputation as the top payment gateway provider in the region. With a focus on security, efficiency, and user-friendliness, PayCly empowers businesses of all sizes to accept payments seamlessly. We offer a wide range of customizable solutions that cater to the unique needs of Malaysian businesses. Experience the best in class with PayCly, where your best payment gateway malaysia needs are not just met but exceeded.

    OdpovědětVymazat
  45. Before diving into your IIBF Exam preparations, it's crucial to have a clear understanding of the syllabus. Each exam conducted by IIBF covers specific topics and subjects. Carefully go through the exam syllabus provided by IIBF, which is readily available on their official website. This will help you identify the subjects and areas you need to focus on.

    OdpovědětVymazat
  46. The banking and financial sector is constantly evolving, demanding professionals to stay updated with the latest knowledge and skills. The Junior Associate of Indian Institute of Bankers (JAIIB) certification has long been a benchmark for banking professionals in India. To keep pace with the dynamic industry, the Indian Institute of Banking and Finance (IIBF) periodically updates the JAIIB New Syllabus. In this article, we will delve into the new syllabus for JAIIB, highlighting key changes and its significance in shaping the future of banking professionals.

    OdpovědětVymazat
  47. Výborná zpráva pro všechny uživatele Centrum.cz a Atlas.cz! Tato nová funkce umožňuje efektivní a bezplatné odesílání SMS z vaší emailové schránky. Skvělý nápad pro zjednodušení komunikace! División de el Activos Divorcio Nueva York

    OdpovědětVymazat
  48. CAIIB Case Study highlights the transformative impact of CRM strategies on the customer relationship management of a leading bank undergoing the CAIIB program. By implementing a robust CRM system, integrating data, personalizing services, automating processes, and continuously analyzing performance, the bank successfully addressed its challenges and emerged as a customer-centric institution. This case study serves as a valuable example for other financial institutions seeking to optimize their customer relationships in an increasingly competitive landscape.

    OdpovědětVymazat
  49. Gone are the days of laboriously tapping out messages on tiny screens. Embrace the convenience, efficiency, and natural flow of communication through voice commands and dictation. Explore the evolution of voice recognition technology and its integration into mobile devices, heralding a paradigm shift in how we communicate on the go.
    reckless driving lawyer lexington va

    OdpovědětVymazat
  50. "dui lawyer manassas va"
    The article discusses the effectiveness of the "Content Delivery of SMSes to Mobile" service, which aims to improve the speed and efficiency of SMS transmission to mobile devices. It emphasizes the need for continuous transformation and improvement of communication methods, highlighting the importance of practical illustrations and examples. The article also highlights the effectiveness of the service in communication methods, highlighting the need for new approaches in textual communication.

    OdpovědětVymazat
  51. "Konec can help you get rid of the trouble of tapping out SMS messages on your phone! With the use of this creative app, users can now dictate texts with ease, completely revolutionizing messaging. Konec can precisely transcribe your message as long as you speak it, saving you time and effort. Konec guarantees effective and seamless communication while on the road with its user-friendly UI and cutting-edge speech recognition technology. Konec offers voice-to-text texting that is convenient and a goodbye to laborious typing. Get the app now to enjoy the convenience directly!"
    abogado inmobiliario

    OdpovědětVymazat
  52. A timely exploration of the shift away from typing SMS messages on mobile phones. The review delves into the evolution of communication technologies, highlighting the rise of messaging apps and voice-to-text features. With its insightful analysis, it captures the changing landscape of mobile communication habits. A thought-provoking read for those interested in the intersection of technology and human interaction. abogado flsa en virginia

    OdpovědětVymazat